A főhős

2009.09.24. 22:48

Na szóval. Főhősünk egy kisvárosi "háziasszony" aki történetesen elég érdekes jelenség. A csapzott haj és vézna testalkat még nem lenne gond, de ehhez párosul a 270 fokos szög befogására alkalmas látást biztosító szempár. Félreértés ne essék, nincs gondom a testi fogyatékosokkal, de öcsém, amikor valaki ezt arra használja, hogy kémlel mindent, amit lát, hát azért elég gáz. De most komolyan; Spy the Ghost hozzá képest picsafüst. A spytime meg teljesen új értelmet nyert a számomra, mióta ismerem. De ez csak a jéghegy csúcsa. Míg más, normális emberi lényeknél természetes, napi tevékenység a fűrdés, addig hősnőnk jó, ha hetente 4x iktatja be beosztásába eme higiénés tevékenységet. Tegyük hozzá, hogy egy közkedvelt gyorsétterem láncnál dolgozik, ahol az olaj és egyéb dolgok beleeszik magukat az ember hajába, és egyéb testrészeibe. Amikor nem használja ki a fürdőszoba nyújtotta lehetőségeket, legjobb barátját, a tubusba zárt felfrissülést választja (értsd dezodor). Na erre mondják a szüleim, hogy attól hogy a szart megcukrozod, még szar marad.

Elöljáróban egyelőre ennyit, mert ebből gondolom mindenki képet alkothat hősnőnk külsejéről, és mentalitásáról, a többit majd később leszűritek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ubsz.blog.hu/api/trackback/id/tr861405258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása