No aszondja hogy...

2009.10.01. 23:12

 Sziasztok kedves bloggerarcok, szép jó estét kívánok!


Kedves barátaim meghívtak, hogy osszam meg nehéz hónapok alatt keservesen megszerzett tapasztalatomat eme lénnyel kapcsolatban.

Megmondom őszintén, bennem sokkal mélyebb nyomott hagyott eme humanoidnak titulált sejthalmaz szociális tevékenysége, sem a külseje vagy higiéniás tevékenysége vagy annak hiánya. Bár terjengtek társaságunkban olyan pletykák, hogy valamikor idő előtt előtt.. valamikor normális volt, de mi természetesen ezt az állítást sose tartottuk megalapozottnak. Ami velem történt ill "velünk" (velem és a humanoiddal) az minimum egy Móuniká show-t megérne. Ill számomra nem, mert tökéletesen nem érdekel. Történt egyszer, hogy főhősünk barátokat szeretett volna. És ezt úgy tervezte elérni, hogy mindenkinek azt mondja, amit hallani szeretne, és mindenkinek azt az embert szidja, akit az éppen utál. Így lett hogy egy rövidke időre mindenki megkedvelte. Aztán borult a terv, nem volt elég elővigyázatos, és kiderült álnok csele, ugyanis mások hallották ahogy osztja épp az észt. Hát így megy ez, minden csillag így jár, felragyog, világít egy darabig, aztán nyomtalanul eltűnik. Na neki az első kettő remekül sikerült, csak ezzel az eltűnéssel van gondja. De azt hiszem, ebben a témában a lakótásai már sokkal kompetensebbek, (meg amúgy is megyek aludni) majd még írok!

További szép jó estét kívánok, legyen mindenkinek olyan, mint amilyennek szeretnétek!

üdv SarahS.

A bejegyzés trackback címe:

https://ubsz.blog.hu/api/trackback/id/tr281421915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása